Отварање на Левидиа Гарден Центар

Во присуство на голем број пријатели, луѓе од агросекторот и гости од земјава и странство, се отвори најголемиот гарден центар Левидиа, комплетно турска инвестиција во областа на расадничкото производство.

Continue Reading

Welcome 200GBP Bonus at William Hill here.